Moderne parelkettingen van goud

Moderne parelkettingen van goud


Op deze pagina vind je de unieke, handgemaakte design parelcolliers. supermoderne parelkettingen met echte parels, gecombineerd met 14 krt goud of edelstaal. Alle parelkettingen zijn gemaakt van zoetwaterparels. De grootte, kleuren en vormen van de parels verschillen per ontwerp. Er zijn parelkettingen van witte, roze, grijze, goudkleurige of zwarte parels. We kunnen zelfs parelcolliers maken met knalrode of kobaltblauwe parels.
Deze laatste parels zijn gekleurd met natuurlijke kleurstoffen. Bijna alle parelkettingen kunnen we maken in een andere parel dan het ontwerp dat te zien is op de website.
Zo kun je het parelcollier laten maken van de parels die jij het mooist vindt. De grootte van de parels kan variëren.

Parelketting combineren met pareloorbellen

Je kunt bij elk parelcollier passende pareloorbellen kiezen. Elk ontwerp is uit te voeren in dezelfde parels als die in het parelcollier. Zo ontstaat een unieke set parelsieraden. Zie ook de pagina Personalized Jewellery.
Wil je advies? Bel voor een afspraak en/of kom langs op ons atelier in Amsterdam.

Hergebruik parelsnoer


Soms is het mogelijk om een model uit de collectie uit te voeren met parels van een al bestaand (klassiek) parelsnoer. Zo kun je van een dierbaar parelsnoer dat je misschien hebt geërfd of gekregen, maar dat je nooit draagt, een schitterend nieuw modern design parelcollier laten maken. Je kunt er meerdere sieraden met parels van laten maken. Een parelbroche met pareloorbellen bijvoorbeeld. Of een heel modern design parelcollier. Zie pagina: Hergebruik parelsnoer