Personalized Jewellery

Heb je speciale wensen: laat het ons weten. Er zijn veel mogelijkheden om een heel persoonlijke combinatie mooi bij elkaar passende juwelen te ontwerpen. Voor persoonlijk advies: maak een afspraak, het atelier is in Amsterdam.  contact

Voor de sieraden worden parels, edelsteentjes, goud en remanium gebruikt. De ontwerpen worden uitgevoerd in ons eigen atelier in Amsterdam.

De meeste ontwerpen zijn unica, soms wordt een sieraad in een kleine gelimiteerde serie gemaakt.

De afgebeelde sieraden kun je meestal ook laten maken met andere parels: bijvoorbeeld een andere kleur, vorm of grootte.

Bij de parelcolliers kun je altijd bijpassende pareloorbellen ( of een bijpassende parelarmband, parelring ) laten ontwerpen, zodat een bijzondere, exclusieve set ontstaat.
 

Voorbeelden van personalized jewellery:

Tine:

Donkerblauwe parels
Een voorbeeld van Personalized Jewelry / Sieraden op maat


Ondanks de Corona-tijd zijn Ben en Tine pasgeleden getrouwd.
Geweldig!!! Geen groot feest, maar toch fantastisch, zulke gelukkige mensen.
Tine wilde er natuurlijk graag bijzonder uitzien. 
 
in haar eigen woorden:

Ben en ik hadden het erover dat ik nieuwe oorbellen moest hebben voor bij mijn trouwjurk. Dan moesten mijn gaatjes weer doorgeprikt worden want die waren een beetje dicht. De nieuwe oorbellen wilden we door Maria laten maken en toen wilde Ben daarbij een bijzonder collier, dat hij als geschenk aan mij zou geven.

Ik maakte een afspraak bij Maria en nam mijn trouwjurk en donkerblauwe chiffonblouse mee. Ik heb meerdere modellen gepast en Maria had precies de juiste kleur parels. Ongelooflijk!
Echte prachtige diepglanzende donkerblauwe zoetwaterparels. Ooit gekocht omdat ze die zo mooi vond maar nog nooit ergens voor gebruikt. De parels hadden exact de donkerblauwe kleur van de chiffonblouse én van mijn donkerblauwe suède pumps.

Samen met minipareltjes in de turquoise kleur van mijn jurk heeft Maria er een prachtige gouden collier van gemaakt met bijpassende oorbellen.
 
Mijn outfit op deze prachtige dag was helemaal af en ik ben heel blij met de speciaal voor mij door Maria ontworpen sieraden.  Ik hoop de sieraden nog heel veel te dragen na deze corna tijd en ben ook heel benieuwd hoe de blauwe parels staan bij mijn jeans.

 
 

Geïnspireerd door de mooie donkerblauwe parels maakte ik er meer sieraden mee, in de shop zijn meerdere voorbeelden te koop. (Totdat de donkerblauwe parels op zijn)