About me

Sinds 1994 ontwerp en maak ik sieraden: exclusieve unieke stukken of sieraden in kleine limited editions. Alle sieraden zijn met de hand gemaakt in mijn eigen atelier in Amsterdam. Mijn favoriete materialen zijn goud, edelstaal, remanium, parels en edelsteentjes. Een beperkt aantal sieraden is gemaakt van zilver. Op de website zie je voorbeelden van sieraden die ik in de loop van de tijd heb gemaakt. Wanneer je een sieraad bestelt, maak ik dat speciaal voor jou. Je kunt dus allerlei dingen aanpassen zoals materiaal, parelkleur, lengte van het collier.. Je kunt ook op die manier een heel persoonlijke set samenstellen. 
Je kunt kiezen uit verschillende stijlen:
-De Parelcollectie: bestaat uit gouden sieraden met parels.
-De Remaniumcollectie: een speelse jonge collectie van remanium en parels.
-De collectie "Dutch Design": strakke sieraden van zilver of goud met remanium.
-De collectie sieraden met edelsteentjes.
Voor deze collecties ontwerp ik voortdurend nieuwe sieraden.
Daarnaast ontwerp ik sieraden op maat: personalized jewellery.
Vooral de laatste tijd krijg ik verzoeken om nieuwe sieraden te maken van een oud parelsnoer. Vaak is dat een heel dierbaar parelsnoer (gekregen of geërfd), maar ligt het ongebruikt in een la.
Van zo'n dierbaar parelsnoer kun je een super gaaf nieuw sieraad laten maken, Helemaal trendy en verantwoord hergebruik.
Het is bijna altijd mogelijk om van een parelsnoer één of meerdere nieuwe sieraden te maken. Denk bijvoorbeeld aan het collier "Daisy"(ongeveer 60 parels) of een wikkelcollier met 30 parels, een broche met 7 parels of oorbellen met 1-4 parels.... mogelijkheden genoeg.
Op die manier kun je een parelsnoer delen met je zus of met je dochter. Super!
Wil je meer informatie of advies: bel dan voor een afspraak op mijn atelier in Amsterdam. Je kunt hier ook voorbeelden zien en passen.