Parel-oorbellen

 

In de collectie parel oorbellen vind je zowel bijzondere design oorbellen als klassieke, eenvoudige parel oorbellen. De parel oorbellen kunnen altijd zo worden gemaakt, dat ze passen bij een parelcollier. Hierdoor ontstaat een unieke set parelsieraden. 

 
1121-Pareloorbellen-goudkleurige-parel-Tamara
Parel oorbellen Tamara
€ 315,00
917-Pareloorbellen-goud-roze-parel-Romantic
Parel oorbellen Romantic roze
€ 280,00
934-Pareloorbellen-goud-witte-parels-TrueLove
Parel oorbellen True Love wit
€ 295,00
908-Pareloorbellen-goud-witte-parels-Marilene
Parel oorbellen Marilene
€ 225,00
915-Pareloorbellen-goud-witte-parel-Romantic
Parel oorbellen Romantic wit
€ 280,00
916-Pareloorbellen-goud-zwarte-parel-Romantic
Parel oorbellen Romantic zwart
€ 280,00
918-Pareloorbellen-goud-witte-parel-Driehoek
Parel oorbellen Driehoek wit
€ 285,00
1146-Pareloorbellen-Gekooide-parel-wit
Parel oorbellen Gekooide Parel wit
€ 325,00
935-Pareloorbellen-goud-witte-parel-robijn-Rosebud
Parel oorbellen Rosebud
€ 350,00
940-Pareloorbellen-goud-rode-parel-2
Rode pareloorbellen
€ 275,00
941-Pareloorbellen-goud-witte-parel-Carlijn2
Parel oorbellen witte parels Carlijn
€ 325,00
1139-Pareloorbellen-goud-witte-parels-Bloemtak3
Parel oorbellen Bloemtak3
€ 320,00
powered by myShop.com

Parel oorbellen


We gebruiken verschillende soorten parels: ovale parels, druppelparels, ronde parels, barokparels, in verschillende maten en in verschillende kleuren. Zo zijn er naast de klassieke witte parels ook roze, grijze, goudkleurige of zwarte parels. Wanneer je zou willen kunnen we de parel oorbellen zelfs uitvoeren in rode of kobaltblauwe parels. Deze laatste parels zijn artificieel gekleurd. De klassieke parel oorbellen bestaan vaak uit één parel. Deze kan statisch worden gemonteerd aan een haakje of bewegend, bengelend. Een tweede mogelijkheid is om de parel te bevestigen aan een gouden bolletje op het oor, de parel is dan beweeglijk. Een haakje is erg makkelijk in en uit te doen, superhandig. Een bolletje op het oor bevestig je aan de achterkant met een vlindertje op de steker door het oor .

Parel oorbellen en personilized jewellery


De bijzondere design parel oorbellen in de collectie kunnen op verzoek altijd worden aangepast qua lengte, kleur parel of bevestiging op het oor. Bij alle parel oorbellen kunnen we van de zelfde soort parels een exclusief parelcollier maken. Geen geregen parelsnoer, maar bijzondere exclusieve modellen, die perfect passen bij de oorbellen. Op deze manier ontstaat een exclusieve sieraden set. Laat je inspireren! De ontwerpen van de parelcolliers variëren van simpel, basic, tot uitgesproken karakteristiek. De meeste parel oorbellen zijn gemaakt van 14 karaats geel goud. Op verzoek kunnen zij worden uitgevoerd in witgoud of rood goud. Nog een idee: heb je een ongebruikt parelsnoertje dat je dierbaar is, maar dat je nooit draagt? Overweeg eens of je daar niet een mooi modern design parelcollier van wilt laten maken, met bijpassende parel oorbellen. Zie ook de pagina Hergebruik parels.